Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu

Filtry výsledků vyhledávání

Použité filtry:

Jazyk

Němčina
×

Výsledky vyhledávání Zobrazeno 2. záznam z 22

Cesta do Wannsee : konečné řešení takzvané židovské otázky a germanizace českých zemí / z dokumentů bývalého Československého státního archivu, z výpovědí zaznamenaných Židovským muzeem v Praze a Terezínským institutem, z informací pamětníků a z dalších publikací, studií a dokumentů sestavil Richard Seemann

Seemann, Richard, 1933- (Sestavovatel).

Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok RE-4.2 424480023951 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-86057-51-4
  • Fyzický popis: 309 s., viii s. obr. příl. : il., portréty, mapy ; 21 cm
  • Vydání: 1. vyd.
  • Nakladatel Středokluky : Zdeněk Susa, 2008

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka:
Chronologické přehledy
Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografii
Poznámka k jazyku:
Část. souběžný německý text
Téma: Wannsee-Konferenz (1942 : Berlín, Německo)
holocaust (1939-1945) > Česko
druhá světová válka (1939-1945) > Československo
Židé > perzekuce > 1939-1945
národnostní politika > Německo > 1933-1945
antisemitismus > Německo
okupační politika > Německo > 1939-1945
germanizace > Československo > 20. století
holocaust, 1939-1945 > Czechoslovakia
World War, 1939-1945 > Czechoslovakia
Jews > persecutions > 1939-1945
nationality policy > Germany > 1933-1945
antisemitism > Germany
occupation policy > Germany > 1939-1945
Germanization > Czechoslovakia > 1939-1945
Protektorát Čechy a Morava (1939-1945)
Bohemia and Moravia (Protectorate, 1939-1945)
Žánr: studie
dokumenty
studies
documents
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 2. záznam z 22

Doplňkové zdroje