Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Sociální akcenty horského kázání : bakalářská práce Tomáš Samiec ; Vedoucí práce: Petr Jandejsek

Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok ABP-1423 424480022829 Absolventské práce Pouze prezenčně -

Detaily záznamu

  • Fyzický popis: 61 s.

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
bibliogr. s. 59
Téma: kázání na hoře sociální aspekty bible blahoslavenství
LDR 00659ntm a22 a 4500
00111869
003CZ-PrJAB
00520210302172145.0
008090520s2008 xr e |||| |cze
009cz
035 . ‡a(CONS)11869
035 . ‡aKPS0018765
0410 . ‡acze
10011. ‡715025 ‡aSamiec, Tomáš
110 2. ‡aEvangelická teologická fakulta Univerzity Karlovy
2451 . ‡aSociální akcenty horského kázání : ‡bbakalářská práce ‡cTomáš Samiec ; Vedoucí práce: Petr Jandejsek
260 . ‡aPraha ‡c2008
300 . ‡a61 s.
504 . ‡abibliogr. s. 59
653 . ‡akázání na hoře ‡asociální aspekty ‡abible ‡ablahoslavenství
70011. ‡711400 ‡aJandejsek, Petr
999 . ‡a1423- ‡c1423- ‡i424480022829 ‡tP
999 . ‡a1490- ‡c1490- ‡i424480023494 ‡tP
910 . ‡aABG312
85641. ‡uhttps://dspace.cuni.cz/handle/20.500.11956/19462 ‡yPlný text
901 . ‡a11869 ‡bCZ-PrJAB ‡c11869 ‡tbiblio

Doplňkové zdroje