Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 2 z 2 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 2 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok RE-5.1 424480000730 Odborná literatura Volné -
Knihovna Jabok RE-5.1 424480033272 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-7021-125-3
  • Fyzický popis: 292 s., [16] s. obr. příl. : il., faksim. ; 21 cm
  • Vydání: Vyd. 1.
  • Nakladatel Praha : Vyšehrad, 1993

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
Téma: islám islámská mystika korán
Žánr: pojednání
LDR 00977nam a2200289 4500
0012498
003CZ-PrJAB
00520160205165949.0
007ta
008940418s1993 xr afh 001 0 cze
015 . ‡acnb000079965
020 . ‡a80-7021-125-3 ‡q(váz.)
035 . ‡a(CZ PrNK)np9318200
035 . ‡a(OCoLC)30073971
040 . ‡aABA001 ‡bcze
080 . ‡a297 ‡2undef
1001 . ‡aKropáček, Luboš, ‡d1939- ‡7jk01063435 ‡4aut
24510. ‡aDuchovní cesty islámu / ‡cLuboš Kropáček
250 . ‡aVyd. 1.
260 . ‡aPraha : ‡bVyšehrad, ‡c1993 ‡e(Vimperk : ‡fTiskárny Vimperk)
300 . ‡a292 s., [16] s. obr. příl. : ‡bil., faksim. ; ‡c21 cm
504 . ‡aObsahuje bibliografické odkazy a rejstříky
6530 . ‡aislám ‡aislámská mystika ‡akorán
655 7. ‡apojednání ‡7fd133056 ‡2czenas
85641. ‡uhttp://kramerius4.nkp.cz/search/handle/uuid:858dbd00-4fae-11e4-a830-005056827e51 ‡yDigitalizovaný dokument
910 . ‡aABG312
901 . ‡a2498 ‡bUnknown ‡c2498 ‡tbiblio

Doplňkové zdroje