Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu



Moudrost liturgie a jak jí porozumět / Paul De Clerck ; [z francouzského originálu ... přeložil Tomáš Jelínek]

Clerck, Paul de (Autor).

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok PT-4 424480021982 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 80-7192-453-9
  • Fyzický popis: 179 s. ; 20 cm
  • Nakladatel Kostelní Vydří : Karmelitánské nakladatelství, 2002

Údaje o obsahu

Poznámka o bibliografii apod.:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Téma: křesťanská liturgie
Liturgics
Žánr: pojednání
LDR 01192nam a2200349 a 4500
0017238
003CZ-PrJAB
00520161121120806.0
007tu
008020620s2002 xr e 000 0 cze
015 . ‡acnb001119683
020 . ‡a80-7192-453-9 ‡q(brož.) : ‡cKč 175,00
035 . ‡a(CZ PrNK)cpk20021119683
035 . ‡a(OCoLC)51186030
040 . ‡aABA001 ‡bcze
0411 . ‡acze ‡hfre
072 7. ‡a27 ‡xKřesťanství. Křesťanská církev všeobecně. Eklesiologie ‡2Konspekt ‡95
080 . ‡a27-528 ‡2MRF
080 . ‡a(049) ‡2MRF
1001 . ‡aClerck, Paul de ‡7jn20020716710 ‡4aut
24510. ‡aMoudrost liturgie a jak jí porozumět / ‡cPaul De Clerck ; [z francouzského originálu ... přeložil Tomáš Jelínek]
260 . ‡aKostelní Vydří : ‡bKarmelitánské nakladatelství, ‡c2002
300 . ‡a179 s. ; ‡c20 cm
4901 . ‡aLiturgika
504 . ‡aObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
65007. ‡akřesťanská liturgie ‡7ph135474 ‡2czenas
65009. ‡aLiturgics ‡2eczenas
655 7. ‡apojednání ‡7fd133056 ‡2czenas
7650 . ‡tIntelligence de la liturgie ‡9Česky
830 0. ‡aLiturgika
910 . ‡aABG312
901 . ‡a7238 ‡bUnknown ‡c7238 ‡tbiblio

Doplňkové zdroje