Katalog

Detaily záznamu

Vyhledávání v katalogu


Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1

Dostupné elektronické zdroje

Exempláře k vypůjčení

  • Dostupné pro výpůjčku: 1 z 1 exemplářů (Jabok)

Počet rezervací:

0 (na celkový počet 1 exemplářů)

Knihovna/pobočka Signatura / Poznámky k exemplářům Čárový kód Umístění Status K vrácení dne
Knihovna Jabok NZ-4.3.3 424480022666 Odborná literatura Volné -

Detaily záznamu

  • ISBN: 978-80-86498-24-9
  • Fyzický popis: print
    regular print
    ix, 124 s. ; 22 cm
  • Nakladatel V Jihlavě : Pro Univerzitu Karlovu v Praze, Evangelickou teologickou fakultu vydává nakl. Mlýn, [2008]

Údaje o obsahu

Všeobecná poznámka: Dopis Mary, syna Serapiónova přeložil ze syrštiny Jan Dušek
Anglická resumé
Poznámka o bibliografii apod.: Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Poznámka k jazyku:
Anglická resumé
Téma: Pokorný, Petr 1933-
Ježíš Kristus
Jesus Christ
Bible Nový zákon Bible Nový zákon
Bible New Testament Bible New Testament
protestantští teologové Česko 20.-21. století
protestantská teologie Česko 20.-21. století
biblická teologie Česko 20.-21. století
christologie
biblická exegeze
křesťanství a filozofie
biblické citáty
Protestant theologians Czechia 20th-21st centuries
Protestant theology Czechia 20th-21st centuries
Biblical theology Czechia 20th-21st centuries
Christology
Biblical exegesis
Christianity and philosophy
Biblical quotations
Žánr: studie
sborníky
personální bibliografie
studies
papers
personal bibliography
LDR 03224nam a2200817 a 4500
0018486
003CZ-PrJAB
00520170327090011.0
007ta
008080905s2008 xr f b 000 0dcze
015 . ‡acnb001818265
020 . ‡a978-80-86498-24-9 ‡q(Mlýn - Jan Keřkovský ; ‡qbrož.)
035 . ‡a(CZ PrNK)nkc20081818265
035 . ‡a(OCoLC)276816846
040 . ‡aBOA001 ‡bcze ‡dABA001
0411 . ‡acze ‡beng ‡hsyr
043 . ‡ae-xr---
045 . ‡ax-y-
072 7. ‡a27-1/-2 ‡xKřesťanská teologie. Dogmatická teologie ‡2Konspekt ‡95
072 7. ‡a01 ‡xBibliografie. Katalogy ‡2Konspekt ‡912
080 . ‡a27-246 ‡2MRF
080 . ‡a274/278-1-051 ‡2MRF
080 . ‡a274/278-1 ‡2MRF
080 . ‡a27-278 ‡2MRF
080 . ‡a27-31 ‡2MRF
080 . ‡a27-277.2 ‡2MRF
080 . ‡a27-64:1 ‡2MRF
080 . ‡a(437.3) ‡2MRF
080 . ‡a012 ‡2MRF
080 . ‡a(048.8) ‡2MRF
080 . ‡a(081) ‡2MRF
1001 . ‡aPokorný, Petr, ‡d1933- ‡7jk01100092 ‡4aut
24510. ‡aOd Ježíše k teologii : ‡bsoubor studií / ‡cPetr Pokorný
260 . ‡aV Jihlavě : ‡bPro Univerzitu Karlovu v Praze, Evangelickou teologickou fakultu vydává nakl. Mlýn, ‡c[2008]
300 . ‡aix, 124 s. ; ‡c22 cm
4901 . ‡aStudie a texty Evangelické teologické fakulty ; ‡x1802-6818 ; ‡vč. 12
500 . ‡aDopis Mary, syna Serapiónova přeložil ze syrštiny Jan Dušek
504 . ‡aObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
546 . ‡aAnglická resumé
60017. ‡aPokorný, Petr, ‡d1933- ‡7jk01100092 ‡2czenas
60007. ‡aJežíš Kristus ‡7ola2002103454 ‡2czenas
60009. ‡aJesus Christ ‡2eczenas
63007. ‡aBible. ‡pNový zákon ‡7unn2006374670 ‡2czenas
63009. ‡aBible. ‡pNew Testament ‡2eczenas
648 7. ‡a20.-21. století ‡7ch462155 ‡2czenas
65007. ‡aprotestantští teologové ‡7ph124665 ‡zČesko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡aprotestantská teologie ‡7ph124664 ‡zČesko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡abiblická teologie ‡7ph118851 ‡zČesko ‡y20.-21. století ‡2czenas
65007. ‡achristologie ‡7ph115015 ‡2czenas
65007. ‡abiblická exegeze ‡7ph118844 ‡2czenas
65007. ‡akřesťanství a filozofie ‡7ph115075 ‡2czenas
65007. ‡abiblické citáty ‡7ph118853 ‡2czenas
65009. ‡aProtestant theologians ‡zCzechia ‡y20th-21st centuries ‡2eczenas
65009. ‡aProtestant theology ‡zCzechia ‡y20th-21st centuries ‡2eczenas
65009. ‡aBiblical theology ‡zCzechia ‡y20th-21st centuries ‡2eczenas
65009. ‡aChristology ‡2eczenas
65009. ‡aBiblical exegesis ‡2eczenas
65009. ‡aChristianity and philosophy ‡2eczenas
65009. ‡aBiblical quotations ‡2eczenas
655 7. ‡astudie ‡7fd133597 ‡2czenas
655 7. ‡asborníky ‡7fd724345 ‡2czenas
655 7. ‡apersonální bibliografie ‡7fd133021 ‡2czenas
655 9. ‡astudies ‡2eczenas
655 9. ‡apapers ‡2eczenas
655 9. ‡apersonal bibliography ‡2eczenas
7102 . ‡aUniverzita Karlova. ‡bEvangelická teologická fakulta ‡7kn20010710335
8102 . ‡aUniverzita Karlova. ‡bEvangelická teologická fakulta. ‡tStudie a texty
85641. ‡yObsah ‡uhttp://toc.nkp.cz/NKC/200809/contents/nkc20081818265_1.pdf
910 . ‡aABG312
9289 . ‡aMlýn
901 . ‡a8486 ‡bUnknown ‡c8486 ‡tbiblio
Výsledky vyhledávání Zobrazeno 1. záznam z 1

Doplňkové zdroje